Vahinkosaneeraus

Lähes koko toimintamme ajan olemme toimineet erikokoisten ja -tyyppisten vesi- ja palovahinkojen parissa, tiiviissä yhteistyössä alan eri toimijoiden kanssa.

Vesivaurioiden purkuyksikkö

Tehostaaksemme palveluamme olemme varustaneet pakettiauton täydellä vaurioiden purkuihin vaadittavalla erikoiskalustolla ja pitkäaikaisen kokemuksen omaavalla henkilöstöllä. Näin saamme kohteen kuin kohteen tehokkaasti alkuun ja suojaus- ja purkutyöt hoidettua kerralla, ilman kaluston ylimääräisiä kuljetuskustannuksia ja purkujätteetkin heti pois.

Vahinkokohteiden korjausrakentaminen

Omaamme kokemusta tasokkaista ja vaativistakin kohteista, jokaisella kohteella on päivittäin tavoitettavissa oleva työnjohtaja. Käytössämme on omat nykyaikaiset koneet ja kalusto sekä 150 tuotteen materiaalivarasto ja materiaalin siirtoihin soveltuva kuljetuskalusto on myös työnjohdolla päivittäisessä käytössä.

Yhteistyö ja kohteen ohjaus sekä yhteydenpito

Kartoitusten ja kuivausten osalta toimimme yhteistyössä pääkaupunkiseudun eri kuivatusliikkeiden kanssa ja voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen paketin, jonka koordinoinnin niin tilaajan kuin osakkaan / asukkaan ja vakuutusyhtiön kanssa hoitaa tiiviisti päivittäin työnjohtomme.

Ota yhteyttä